Tidbokning: 0533-411 18
Avboka senast 24 tim innan avtalad tid
Maila till receptionen »

 


 

Våra tjänster

Traditionell tandvård

Vårda dina tänder
Vi vill hjälpa våra patienter att vara medvetna om sin egen munhälsa. Vi betonar vikten av förebyggande tandvård med regelbundna kontroller.


 

Barntandvård

Alla barn har fri tandvård upp till 22 års ålder och det är du som bestämmer vem som ska hjälpa dem till en god tandhälsa. Genom en regelbunden översyn från småbarnsåren etableras en god tandhälsa. Vi har lång erfarenhet av barntandvård och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det kommer att innebära färre ingrepp i vuxen ålder. Två gånger om året kommer också en tandregleringsspecialist från Karlstad till oss och tittar på de barn som entuellt behöver tandställning.
Tandläkarbesöken kan ockå bli en spännande upplevelse för barnen då vi bejakar deras nyfikenhet och tar hand om dem på bästa sätt. Det blir också en trygghet att från tidig ålder få en positiv upplevelse av "tanddoktorn". För familjen kan det också vara praktiskt att alla går till samma ställe mitt i centrala Säffle.

Lagningar
När vi utför reparativ vård använder vi alltid material av absolut högsta kvalité och vi använder just det material som är bäst i varje enskild situation.

Protetik
Vi har en mycket stor erfarenhet av att utföra protetiska ersättningar, både fastsittande såsom inlägg, kronor och broar samt avtagbara proteser. Vi utför även omfattande bettrekonstruktioner och bettrehabiliteringar. Vi utför alltid våra protetiska arbeten i nära samarbete med våra kvalitetscertifierade tandtekniker i Sverige.

Implantat
På vår mottagning erbjuder vi behandlingar med implantat. Vi kan utföra hela behandlingen hos oss från planering till kirurgi och protetik. D.v.s. från start tills du har dina nya tänder på plats. Den protetiska delen av behandlingen gör vi på vår mottagning i nära samarbete med vår tandtekniker här i Säffle eller i Täby.

Kosmetisk tandvård
Vi utför även kosmetisk tandvård. Det kan handla om allt från att rätta till en lagning med fel färg till att ändra färg och form på flera tänder med hjälp av kronor och fasader. Det kan även handla om tandblekningoch tandsmycken. I de fall som protetiska ersättningar krävs har vi också där mycket nära samarbete med våra tandtekniker där patienten ofta får träffa den tandtekniker som skall göra de nya tänderna. 

Tandreglering
Vår tandregleringsspecialist från Värmlands läns landsting besöker oss varje år på hösten och våren. Vi kan även erbjuda konsultationsremisser till privat specialist inom Praktikertjänst i Ortodonti, Karin Lindblom i Handen.

Välsorterad butik
På vår praktik har vi de vanligaste tandvårdsprodukter, som man behöver, till försäljning. Det finns även riktigt avancerade produkter för den som önskar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidan för dig som är patient inom tandvård

Här finns all information för dig som är eller vill bli patient. Du kan också ställa frågor till tandläkaren. www.alltomdinatander.se »


Nu har du möjlighet att delbetala upp till 36 månader! Läs mer under fliken "På gång"!
 


Information från Försäkringskassan för personer som bor eller vistas i Sverige och är anställda i ett annat EU/EES-land »


 


 


Besöksadress: Ö:a Storgatan 7, Säffle - Tel: 0533-411 18
E-post: info@tandlakarteammatslonn.se

© 2010. Texter och bilder är copyright Tandklärteam Mats Lönn och får ej publiceras utan tillstånd. Skapad med Askås Webbverktyg