Tidbokning: 0533-411 18
Avboka senast 24 tim innan avtalad tid
Maila till receptionen »

 


Vi tar emot dig med värme och glädje

Välkommen till Tandläkarteam Mats Lönn. Vi erbjuder professionell tandvård i fräscha lokaler med modern teknik. Här finns tandläkare, tandhygienist och tandtekniker  i samma hus för att tillgodose våra patienter med den bästa vården.

Kvalitet, omtänksamhet och professionellt omhändertagande står i centrum hos oss. Vi månar om dig som patient och strävar efter att du ska känna dig lugn och trygg.

Tandläkarteam Mats Lönn arbetar enligt Praktikertjänsts Adderakoncept och är en kvalificerad och certifierad mottagning enligt deras principer. Detta uppnår vi genom att all vår personal genomgår en kontinuerlig Adderautbildning hos Praktikertjänst. På så sätt håller vi oss alltid uppdaterade inom det senaste i tandvården och patienten får bästa möjliga behandling och bemötande hos oss! 

 

Miljön är en del av behandlingen

När du besöker oss blir du mottagen i en miljö som även den bidrar till att skapa lugn och trygghet hos dig som patient. Behandlingsrummen och övriga lokaler är moderna, ljusa och fräscha. Vi har även leksaker och anpassade miljöer för de minsta barnen.

Stolslift och rullstol ger tillgänglighet

För att underlätta för rörelsehindrade så har vi en stolslift installerad i innertrappan. Den är enkel och smidig att använda på egen hand. Vill du ha hjälp, inte minst vid första användningen, så är det bara att ringa i mässingsklockan som sitter ovanför liften så kommer vi ner och assisterar. En trappa upp så erbjuder vi en lätt och smidig rullstol för de som behöver det.

 

 

                                                                      

Sidan för dig som är patient inom tandvård

Här finns all information för dig som är eller vill bli patient. Du kan också ställa frågor till tandläkaren. www.alltomdinatander.se »


Nu har du möjlighet att delbetala upp till 36 månader! Läs mer under fliken "På gång"!
 


Information från Försäkringskassan för personer som bor eller vistas i Sverige och är anställda i ett annat EU/EES-land »


 


 


Besöksadress: Ö:a Storgatan 7, Säffle - Tel: 0533-411 18
E-post: info@tandlakarteammatslonn.se

© 2010. Texter och bilder är copyright Tandklärteam Mats Lönn och får ej publiceras utan tillstånd. Skapad med Askås Webbverktyg